Sipariş ve Teslimat Koşulları

Sipariş Koşulları

  1. Ödemenin başarılı bir şekilde yapıldığı teyit edildiğinde ilgili sipariş işleme alınır. Teknik bir durum sebebiyle sipariş işleme alınamadıysa Destek sayfamızdan iletişime geçilebilir.
  2. Sipariş edilen ürünlerin bir site için kullanım hakkı vardır. Birden fazla sitede kullanılamayacaktır.
  3. Tüm ürünler en az 1 yıl garantili kullanım hakkı sunar. Satın alınan ürün siteye kurulduğunda lisans süresi farklı gösterse de, kullanıcının 1 yıl kullanım hakkı vardır. Bu durum, lisans süresi 1 yıldan az gösteren ürünler için geçerlidir.
  4. wordpressim.com sitesi üzerinden sipariş edilebilen ürünler farklı şirketlere ait olduğundan, yaşanacak herhangi bir teknik aksaklık yada hatadan wordpressim.com sorumlu değildir. Müşteri sipariş vereceği ürünler için bu koşulu kabul etmiş sayılır.

Teslimat Koşulları

  1. Satın alınan ürünlerin teslimatı WordPressim eklentisi aracılığıyla yapılır. Müşteri, sitesine bu eklentiyi Hesabım sayfasındaki aktivasyon işlemleri bölümünden indirip kurmalı ve kendisi için hazırlanan aktivasyon kodunu doğrulamalıdır. Bir seferlik doğruladığı aktivasyon koduyla satın aldığı tüm ürünlerin kurulumunu yapabilecektir. Teknik bir hata sebebiyle WordPressim eklentisi çalışmadıysa, bu durumu çözmemiz için müşteri sitesinin yönetici giriş bilgilerini talep edebiliriz.

Müşteri Sorumlulukları

  1. Müşteri satın aldığı ürünleri direkt indiremez ve kullanamaz. Bu işlemler WordPressim eklentisi ve aktivasyon kodu aracılığıyla yapılır. Müşteri siparişini tamamladığında Hesabım sayfasından aktivasyon kodunu kopyalamalı ve WordPressim eklentisine yapıştırarak doğrulamalıdır. Aktivasyon kodu doğrulandığında “Satın Aldıklarım” sekmesinden ürünlerin kurulumunu yapabilir.
  2. WordPressim eklentisi veya aktivasyon koduyla ilgili herhangi bir teknik destek durumunda müşteri, sitesinin yönetici rolünde bir hesabının kullanıcı adı ve şifresini paylaşmalıdır.
  3. Müşteri satın aldığı ürünleri sadece bir site için kullanabilir. Bu ürünleri başka bir alan adına taşıyamaz.

Sipariş İptal ve İade Koşulları

  1. Müşterilerimiz sitesi için satın aldığı ürününün kurulumunu yaptıysa 7 gün deneme hakkını kullanabilir. 7 gün içerisinde iade etmek isterse, sitesinin WordPress giriş bilgilerini bize iletmelidir. Kurulumu yapılan ürünlerin lisans hakkı kullanılmış olacağından, bu ürünler tarafımızca siteden kaldırılacaktır. Ayrıca aktivasyon kodu silinecektir ve iade ettiği ürünü kullanamayacaktır. Ödeme iadeleri 3-7 gün içerisinde yapılacaktır.
  2. Müşteri yanlış bir ürün satın aldıysa ve değiştirmek istiyorsa, 7 gün içerisinde sitesinin yönetici giriş bilgilerini bizimle paylaşacak ve ürün değişimi tarafımızca yapılacaktır. Bu durumda önceden yanlış aldığı ürünün sitesinden kaldırılacağını kabul etmiş sayılır.