Kapsamlı dokümantasyon arşivimizden aradığınız çözümleri bulun ve uygulayın.

Japon Adam eklentisi içindeki ürün kurulum hatası. Bu hata çoğunlukla yeni sitelerde görülür. Sitenin kalıcı bağlantı ayarlarının yapılması gerekir.

Yönetici panelindeki sol menüden “Ayarlar > Kalıcı Bağlantılar > Yazı Adı” seçildikten sonra, aşağıdaki Değişiklikleri Kaydet butonuna basılmalıdır.

Temadaki hazır tasarımları import ederken yaşanan sorunların sistemimizle ilgisi yoktur.

Bir demo, hatalı veya eksik yüklendiyse, bu çoğunlukla barındırıcınızın gereksinimleriyle alakalıdır. Her temanın sistem gereksinimleri vardır. Bir örnek olarak, sitenizin max_upload_size değerinin yeterli olması gerekir.

Bunlar cPanel, Plesk ve Cyberpanel gibi yönetim panellerinden ayarlanabilir.

Sitemizden satın aldığınız ürünün official dökümantasyon sayfasından yardım alabilirsiniz. Örnek “Avada demo import error” gibi tanımlayarak arama motorlarını da kullanabilirsiniz.

Bir eklenti veya tema sitenize kurulduysa, tekrar kurulum yapamazsınız.

Yeniden kurulum için daha önceden yüklenmiş ürününüzü sitenizden kaldırmanız gerekir. Bu uyarı mesajı, Japon Adam eklentisi içinde “Güncelle” butonuna bastığınızda da gerçekleşebilir.

Çözüm, kurulu ürünü kaldırmak ve işlemi yeniden başlatmaktır.

Japon Adam Aktivasyon eklentisi güncel olmadığında ürün kurarken karşılaşılan hata mesajıdır.

Eklentiler > Japon Adam Aktivasyon > Güncelle

Eğer güncelleme bildirimi görünmüyorsa, Japon Adam Aktivasyon eklentisinin yanındaki “Güncellemeleri kontrol et” butonuna basılmalıdır. Eklenti son sürüme güncellendiğinde hata giderilecektir.

Tüm ürünlerimiz Japon Adam Aktivasyon eklentisi aracılığıyla kurulur.

Sağ üst köşeden aktivasyon kodunuzu doğruladığınızda, satın aldığınız ürünler için kurulum yap butonlarını görebilirsiniz. Satın aldığınız ürün sayısı kadar siteye kurulum yapma hakkına sahipsiniz.

Ürünler sadece bir alan adına kurulabilir. Farklı alan adları veya subdomainler için tekrar ürün satın almanız gerekir.

Her ürünün lisanslama sistemi farklıdır.

WP Rocket kurduğunuz gibi direkt otomatik lisanslanır. Perfmatters kurduktan sonra License sayfasına gelmelisiniz ve Save License butonuna tıklamalısınız.

Tüm ürünlerin lisans aktivasyonunun nasıl yapılacağını Lisanslama Talimatları sayfamızdan kontrol edebilirsiniz.

Tema üreticileri, temiz ve eksiksiz kurulum için sıfırdan kurulumu önermektedir.

Mevcut sitenizde bir tema kullanıyorsanız, bunun üstüne yeni tema eklemek, sitenizde şişkinlik yaratabilir. Çünkü önceki temanın veritabanı kayıtları ve dosyaları sitenizde kalıntı bırakır. Bu bazen çakışmalara da neden olabilir.

Sıfırdan WordPress kurmak ve temayı sitenize bu şekilde eklemek en titiz yöntemdir.

Nitekim önceki sitenizde yaptığınız değişiklikleri korumak isteyebilirsiniz. İçerikleriniz, sayfalarınız, ürünlerinizi vb. kaybetmemelisiniz. Bu büyük oranda çözülebilir.

Sitenizdeki verileri Araçlar > Dışa Aktar yaparak bilgisayarınıza indirin. Ve FTP içerisinden public_html > wp-content > uploads klasörünü de indirin. Sıfırdan kurduğunuz WordPress sitenize Araçlar > İçeri Aktar > WordPress yaparak .csv dosyanızı yükleyin. Ve FTP dosya yoluna önceki uploads klasörünü de taşıyın. Böylece önemli olan verilerinizi yeniden çağırmış olursunuz.

Ancak bu işlem, tüm verileri kapsamaz.

Daha önceden kullandığınız eklentiler ve içinde yaptığınız ayarlar bulunmayacaktır. Sıfırdan temiz kurulumun onlarca avantajı vardır. Ama böyle durumlarda sitenizdeki bazı eklenti ayarları gibi işlemleri yeniden yapmanız gerekir.

Bunlar bizim yönergelerimiz değil, tema üreticilerinin önerileridir.

Diğer her türlü yardım ve destek için aşağıdaki butondan bize ulaşabilirsiniz.